LM Media - Uw partner voor online succes!

Zoekmachine adverteren

Wilt u direct bovenaan zichtbaar zijn in de zoekresultaten? Door zoekmachine adverteren genereert u relevante bezoekers naar uw website.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, is het inkopen van advertentieruimte in zoekmachines. Deze advertenties worden boven de organische zoekresultaten geplaatst. Hierdoor bent u direct zichtbaar in de zoekmachines wat relevant zoekverkeer naar uw website kan opleveren. Met Google Adwords en Bing Ads kan er in de twee grootste zoekmachines worden geadverteerd.

Wilt u zoekmachine advertenties succesvol inzetten?

→ Meer over online marketing

De voordelen van zoekmachine advertenties

Het adverteren in zoekmachines brengt diverse voordelen met zich mee in vergelijking tot traditionele advertentiemethodes. Zoekmachine advertenties maken het mogelijk om snel potentiƫle klanten te vinden. Door de uitgebreide segmentatiemogelijkheden is het mogelijk om de advertenties precies af te stemmen op uw doelgroep. Hierdoor kunt u relevante bezoekers naar uw website trekken. Bovendien betaalt u alleen wanneer er ook daadwerkelijk op een advertentie wordt geklikt. Doordat het mogelijk is om een budget in te stellen weet u precies wat de advertenties in zoekmachines gaan kosten.

Zo werkt het zoekmachine adverteren

Om zoekmachine advertenties succesvol in te zetten bepalen we samen de zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt. Aan de hand van een gedegen analyse doen wij een voorstel voor een aantal zoektermen voor uw SEA campagne. Afhankelijk van uw advertentiebudget testen we een aantal zoekwoorden en advertentieteksten. Wanneer deze het gewenste resultaat opleveren kunnen we het budget opschalen.


Resultaten zoekmachine advertentie campagne

De resultaten van de zoekmachine advertenties maken we volledig meetbaar. Door gebruik te maken van Google Analytics kunnen we precies zien hoeveel bezoekers de campagne heeft opgeleverd. Daarnaast is het mogelijk om na te gaan wat de kosten zijn van bijvoorbeeld een lead, sale of contactaanvraag. Op basis van de resultaten kunnen we de campagne bijsturen zodat u het optimale resultaat haalt uit uw zoekmachine advertenties.

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Wilt u het adverteren in zoekmachines uitbesteden? Wij helpen u graag met het opzetten, monitoren en bijsturen van uw advertentiecampagne. Onze zoekmachine advertentie specialisten zijn gecertificeerd voor Google Adwords voor het adverteren in het zoek- en displaynetwerk. Naast SEA kunt u tevens het gehele online marketing traject uitbesteden. Wij zijn ondere andere gespecialiseerd in zoekmachine marketing, conversie optimalisatie, online adverteren en retentiemarketing.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine adverteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →