LM Media - Uw partner voor online succes!

Website optimalisatie

Haal het meeste uit uw website door website optimalisatie.

Website optimalisatie

Wanneer u een succesvolle website wilt kunt u bijna niet zonder website optimalisatie. Ten eerste is het belangrijk dat u goed vindbaar bent. U wilt immers dat uw doelgroep op uw website terecht komt. Ten tweede is website optimalisatie van belang. Hiermee zorgt u ervoor dat uw website aansluit bij uw doelgroep en dat u met een geoptimaliseerde website het meeste rendement uit uw website haalt.

Benieuwd wat wij voor uw online strategie kunnen betekenen?

→ Meer over online marketing

Website optimaliseren

De term website optimaliseren zegt het eigenlijk al. Door goed na te denken over welke doelen u wilt bereiken kunt u uw website optimaliseren. Een goede website is naast goed vindbaar gebruiksvriendelijk en heeft een hoog conversie percentage. Elke doelgroep is anders, daarom is het belangrijk te kijken hoe uw doelen behaald kunnen worden. Een geoptimaliseerde website zorgt voor een efficiëntere manier van klantwerving.

Zelf uw website optimaliseren

Er zijn diverse manieren om uw website te optimaliseren. Allereerst kunt u het webmasterprogramma van Google gebruiken. Hier kunt u de gemiddelde positie van uw website inzien op bepaalde zoekwoorden. Maar u kunt ook zien welke website er allemaal naar uw website linken. Daarnaast kunt u deze tool gebruiken voor een zoekwoorden onderzoek. Wanneer u een zoekwoord intypt kunt u direct zien hoe vaak er op dat woord gezocht wordt. Op deze manier kunt u eenvoudig zelf nagaan of u wel het maximale uit uw zoekwoorden haalt.

Daarnaast is het van belang dat er geen dode links op uw website staan. Hiervoor zijn er diverse tools beschikbaar. Eén hiervan is Xenu. Hiermee spoort u heel eenvoudig links op die niet meer werken. Verder zijn er nog een aantal complexere website optimalisatie methodes. Wanneer u deze heeft uitgevoerd zal uw website een ranking krijgen. Hiermee wordt de betrouwbaarheid van uw website bepaald die vervolgens weer van belang is in de indexering in zoekmachines. Door het optimaliseren van uw website kunt u meer bezoekers naar uw website trekken.

Website laten optimaliseren

Naast het zelf doen kunt u uw website ook door ons laten optimaliseren. Wij doen uitgebreid onderzoek naar de kwaliteit van uw website en presenteren de resultaten in een overzichtelijk rapport. Op deze manier kunt u uw websitebeheerder een duwtje in de juiste richting geven. Echter kunt u ook door ons uw website optimalisatie laten doorvoeren. Door website optimalisatie uit te besteden aan een ervaren bedrijf kunt u zich richten op wat voor u belangrijk is: uw klanten.

Mocht u vragen hebben over het optimaliseren van een website kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →