LM Media - Uw partner voor online succes!

Website bouwer

Zoekt u een professionele website bouwer? LM Media is een flexibele en meedenkende website bouwer die voor resultaat gaat.

Website bouwer LM Media

LM Media is een professionele website bouwer. Onze core-business is het maken van websites. Op basis van uw wensen en behoeften bouwen wij een website die past bij uw online doelstellingen. Door onze inhoudelijke technische kennis zijn wij in staat voor u op maat een website te bouwen. Tegen een betaalbare prijs leveren wij een resultaat gerichte website op.

Als website bouwer denken wij graag met u mee om het beste resultaat te behalen. Wij hanteren een doelgerichte aanpak als het gaat om website ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij de best mogelijke kwaliteit garanderen. Tijdens het proces zijn er voldoende contactmomenten om aanpassingen te doen aan het design en functionaliteit. LM Media is de aangewezen partner om het laten bouwen van een website aan uit te besteden.

Op zoek naar een professionele website bouwer?

→ Bekijk onze diensten

Website laten bouwen door LM Media

Waarom u een website zou moeten laten bouwen door website bouwer LM Media:

  • Full service website bouwer; van vormgeving tot functionele ontwikkeling
  • Flexibel en meedenkend partner
  • Ervaring in op maat gemaakte (responsive) websites
  • Ruime ervaring met online marketing

Responsive website bouwen

Responsive is een term waar u ongetwijfeld mee in aanraking zult komen bij elke professionele website bouwer. Ook bij LM Media zorgen wij ervoor dat wij uw website volledig responsive ontwikkelen. Hierdoor wordt uw website goed weergegeven op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Door het bouwen van een responsive website wordt het gebruikersgemak van uw website op mobiele apparaten vergroot. Afhankelijk van uw branche worden in de meeste gevallen ongeveer de helft van de website bezoeken gedaan met een mobiel apparaat. Ook zoekmachines indexeren mobiel vriendelijke websites beter.

Responsive website bouwen

Dé website bouwer met marketing kennis

Als professionele website bouwer hebben wij tevens een gedegen marketing achtergrond. Dit stelt ons in staat mee te denken over de positionering van uw website en targetting van uw online doelgroep. Indien gewenst kunnen wij diverse online marketing activiteiten uit handen nemen. Zo staan wij u graag bij met onder andere zoekmachine optimalisatie, het opzetten en bijsturen van advertentiecampagnes, content marketing en conversie optimalisatie. U kunt zelfs het gehele marketingproces aan ons uitbesteden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Website bouwer LM Media denkt graag met u mee om een succesvolle website te bouwen.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →