LM Media - Uw partner voor online succes!

Webdesign Noord-Holland

Bent u op zoek naar een webdesign bureau in Noord-Holland? Internetbureau LM Media is een website bouwer gevestigd in Noord-Holland. Wij helpen u graag een professioneel webdesign te realiseren.

Webdesign bureau in Noord-Holland

Wilt u een website laten maken door een webdesign bureau uit Noord-Holland? Vanuit ons kantoor in Bergen bedienen wij heel Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops. Dit doen wij zowel voor startende ondernemers als voor grote bedrijven. Ook voor stichtingen en (sport)verenigingen kunnen wij een professioneel webdesign opleveren. Ons werkgebied verspreid zich voornamelijk over Noord-Holland.

Als ervaren internetbureau uit Noord-Holland staan wij u bij in het gehele webdesign traject. Van het concept en ontwerp tot de technische realisatie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in online marketing. Dit brengt ons in staat uw online doelgroep te bereiken en te laten converteren op uw website. Wij helpen uw online doelstellingen te behalen door het creëren van een goed webdesign.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

→ Bekijk onze diensten

Responsive webdesign

De laatste jaren is responsive webdesign erg in trek. Steeds meer internetgebruikers maken gebruik van een smartphone of tablet. Hierdoor bent u genoodzaakt uw website geschikt te maken voor mobiele apparaten. Wanneer u dit niet doet laat u kansen liggen, wat natuurlijk erg zonde is. LM Media helpt u graag bij het realiseren van een zogenoemd ‘responsive webdesign’. Hiermee toont uw website goed op mobiele apparaten en hebben zowel gebruikers van een telefoon of desktop de beste gebruikerservaring. Voordat wij een website aan u opleveren testen wij deze uitvoerig op diverse smartphones en tablets. Op deze wijze kunnen wij het beste resultaat garanderen.

Responsive webdesign in Noord-Holland

Professioneel webdesign

Een goed functionerend webdesign draagt bij aan het succes van uw website. Wanneer een website niet overzichtelijk is kan de bezoeker niet vinden waarnaar hij op zoek is. Gemiddeld zijn na 3 klikken op een website al 80% van de bezoekers afgehaakt. U begrijpt dus wel dat het van belang is dat een website er goed uit ziet en overzichtelijk is. Bij het maken van het webdesign houden wij hier rekening mee.

Internetbureau uit Noord-Holland

Ons internetbureau is gevestigd in Bergen, echter werken wij voor opdrachtgevers in heel Noord-Holland. Van Alkmaar tot Den Helder en van Hoorn tot Zaandam. Vanaf ons kantoor is elke locatie in Noord-Holland gemakkelijk bereikbaar binnen 30 minuten.

Wilt u meer weten over het laten maken van een professioneel webdesign? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijke opties rondom webdesign. Hoewel wij zelf heerlijke koffie schenken kunnen we ook bij uw op locatie in Noord-Holland langskomen om de mogelijkheden te bespreken.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →