LM Media - Uw partner voor online succes!

Web app laten maken

Bent u op zoek naar een ontwikkelaar waar u een web app bij kan laten maken? Web- en app ontwikkelaar LM Media kan u hierbij van dienst zijn.

Web app ontwikkelaar LM media

LM Media is een web app ontwikkelaar met ervaring op het gebied van het maken van een web app. In ons portfolio treft u diverse web projecten waar wij trots op zijn. Ook voor uw bedrijf, merk of organisatie kunnen wij een succesvolle web app ontwikkelen. Wij denken graag met u mee over het concept om tot het beste resultaat te komen. Naast het design en ontwikkeling staan wij u tevens bij met de distributie en promotie van uw web app.

Wilt u uw een app laten ontwikkelen?

→ Bekijk de mogelijkheden

Voordelen van een web app

Het laten maken van een web app biedt de volgende voordelen:

  • Eén generieke app die verschillende platformen kan bedienen
  • Goed vindbaar via zoekmachines
  • Geen goedkeuring in apps stores vereist
  • Geschikt voor mobiele apparaten
  • Relatief lage ontwikkelkosten

HTML5 web app

De techniek/ontwikkeltaal achter een web app is HTML5. Hierdoor worden web apps ook wel HTML5 apps genoemd. HTML5 omvat onder andere de volgende ontwikkeltalen: HTML, CSS, Javascript en XML. Hierdoor is het mogelijk om interactieve inhoud te ontwikkelen. Dit maakt het mogelijk om in HTML5 een app web te laten maken.

Mobiele web app laten maken

Het laten maken van een mobiele app kan u een hoop kosten besparen ten opzichte van een native app. Een native app dient voor elk platform apart ontwikkelt te worden. Bij een web app is dit niet nodig. Deze is automatisch geschikt voor alle platformen zoals Android en iOS. Wel kent een mobiele web app een aantal beperkingen, echter is er in de meeste gevallen een gedegen alternatief te vinden.

Wilt u meer informative over het laten maken van een web app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij denken graag met u mee om uw web app zo succesvol mogelijk te maken.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →