LM Media - Uw partner voor online succes!

Verenigings website laten maken

Wilt u voor uw vereniging een verenigings website laten maken? LM Media is een professioneel webdesign bureau die een nieuwe website voor uw vereniging kan realiseren.

Een website voor uw vereniging laten maken

Heeft uw vereniging al een website? Bij LM Media bent u aan het juiste adres om een website voor uw vereniging te laten maken. Als vereniging is het van groot belang om actief te zijn op internet. Voor uw bestaande leden maar ook om nieuwe leden te verkrijgen. Zij gaan vaak online opzoek naar informatie over uw vereniging. Door een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website kunt u leden en toekomstige leden voorzien van nuttige informatie. Een goede vereniginswebsite laat u maken door een professioneel webdesign bureau.

Benieuwd naar wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen?

→ Bekijk de mogelijkheden

Een website voor uw vereniging laten maken

Om wat voor soort vereniging het ook gaat, wij gaan altijd voor het beste resultaat als het gaat om het maken van een website. Of het nu een sportvereniging, handbalvereniging of voetbalclub betreft. LM Media is de geschikte partner als het gaat om maken van een professionele verenigingswebsite.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw website. Daarom ontwikkelen wij op basis van uw wensen en marketingdoelstellingen. Door op maat een website te maken kan de kans succes worden vergroot. Wij maken unieke ontwerpen en ontwikkelen functionaliteiten die voor uw website nodig zijn. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw website snel, veilig en zoekmachine vriendelijk is. Daarnaast voorzien wij de website van uw vereniging van een gebruiksvriendelijk CMS. Hiermee kunt u eenvoudig zelf wijzigingen aanbrengen of nieuwe pagina’s toevoegen. Naast de ontwikkeling helpen wij u tevens met het onderhouden en het hosten van uw website.

Ook voor verenigingen met een beperkt budget kunnen wij een geschikte website ontwikkelen. Door onze strakke werkwijze kunnen wij efficiënt te werk gaan. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard waardoor wij u van een betaalbare verenigingswebsite kunnen voorzien.

Uw vereniging beter vindbaar op internet

Als uw vereniging al een website heeft of u heeft reeds een nieuwe website laten maken is het van belang goed vindbaar te zijn. Door de goede zoektermen te gebruiken wordt uw website beter vindbaar in zoekmachines. Wij zijn gespecialiseerd in internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Door onderzoek te doen naar de juiste zoekwoorden kunnen wij uw website hoog laten ranken. Dit leidt tot meer relevante bezoekers op uw website die wellicht lid willen worden van uw vereniging.

Naast zoekmachine marketing zijn wij tevens gespecialiseerd in andere aspecten van online marketing. Zo kunnen wij aan de hand van verschillende soorten tests en analyses uw website optimaliseren. Door optimalisatie wordt uw website gebruiksvriendelijker zodat gebruikers sneller vinden waarna ze opzoek zijn. Door het gebruik van de juiste call-to-actions kunnen bezoekers effectief door uw website heen geleid worden naar bijvoorbeeld aanmeldingsformulieren of contactpagina’s. Hierdoor komt u sneller in contact met uw website bezoekers zodat ze wellicht op korte termijn lid kunnen worden van uw vereniging.

Bent u overtuigd van de vakkundigheid van webdesign bureau LM Media, of twijfelt u nog? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee om samen een succesvolle website te maken voor uw vereniging.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →