LM Media - Uw partner voor online succes!

Startup website laten maken

Wilt u voor uw startup een website laten maken? LM Media helpt u graag mee om van de website van uw start-up een succes te maken.

Start-up website laten maken

Heeft u een start-up waarvoor u een website wilt laten maken? Dan helpen wij uw graag! Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder een goede website. Voornamelijk bij startende ondernemingen behoort het online kanaal vaak tot de basis van de bedrijfsstrategie. Wij maken graag voor u een website die bijdraagt aan het succes van uw startup.

LM Media is het website bouwer die helpt uw online doelstellingen te realiseren. Als flexibel partner denken wij graag met u mee. Hierbij helpen wij u bij de positionering, doelgroep bepaling, concepting, (functioneel)ontwerp en realisatie van uw startup website.

Benieuwd wat wij voor uw start-up kunnen betekenen?

→ Bekijk de mogelijkheden

Website bouwen voor een startup

Bij het maken van een nieuwe website voor een startup houden wij rekening met uw wensen en behoeften. Wij snappen dat uw website schaalbaar dient te zijn zodat u kunt groeien in de toekomst. Alle websites die wij bouwen voorzien wij van een CMS. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw website om aanpassingen te doen en uw website verder uit te breiden.

Wanneer wij een website voor uw startup gaan maken bespreken wij alvorens eerst uw wensen en doelstellingen door. Op basis hiervan kunnen wij een passende website voor uw startup bouwen die klaar is voor de toekomst.

Waarom een startup website laten maken?

Waarom u ervoor zou moeten kiezen om een start-up website te laten maken door LM Media:

  • Full service; van het concept tot de positionering en promotie
  • Flexibel en meedekend partner
  • Betaalbaar; wij bieden een gereduceerd tarief voor startups
  • Gedreven; uw succes is ons succes

Website bouwen voor een startup

Online marketing is niet meer weg te denken uit elke moderne ondernemersstrategie. Vooral voor startups kan online een ideaal kanaal zijn om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Nadat wij een website hebben ontwikkeld kunnen wij u helpen bij het positioneren en promoten van uw website. Wij beschikken over een gedegen marketing achtergrond waarmee wij uw website naar een hoger niveau kunnen tillen.

Als online marketing bureau beschikken wij over de juiste kennis die u als startup nodig heeft om online bekendheid te genereren. Wij kunnen diverse online marketing activiteiten uit handen nemen. Naast het laten maken van een start-up website kunt u online marketing aan ons uitbesteden. Hiermee kunt u de kans op succes van uw startende onderneming vergroten.

Wij begrijpen goed dat het starten van een bedrijf of startup de nodige kosten met zich meebrengt. Om uw opstartkosten te drukken bieden wij voor start-ups een gereduceerd tarief voor het ontwikkelen van een website. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het laten maken van een startup website.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →