LM Media - Uw partner voor online succes!

SEO

SEO staat voor search engine optimalisation en kan uw website hoger laten scoren in zoekmachines zoals Google.

Het belang van SEO

SEO is een synoniem voor zoekmachine optimalisatie en is een hulpmiddel om uw website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Wanneer de structuur en content van uw website op de juiste wijze is opgebouwd zult u hoger posities behalen in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Wilt u uw SEO-strategie naar een hoger niveau brengen?

→ Bekijk de mogelijkheden

Hoger in Google door SEO

Om een hogere positie te behalen door middel van SEO kunnen we twee vakgebieden van SEO onderscheiden. De eerste zijn de technische onderdelen, ook wel on-page SEO. Hiertoe rekenen we de websitestructuur en de content van uw website. Daarnaast bestaat off-page SEO. Dit is bijvoorbeeld linkbuilding om uw posities te verhogen.

SEO tips om zelf toe te passen

De volgende SEO tips kunt u zelf toepassen. Door het gebruik van de juiste content, terwijl het gebruik van de juiste teksten en zoekwoorden, kunt u al hoger scoren in zoekresultaten. Het is belangrijk om te weten of uw content aansluit bij de bij uw online doelgroep. Hiervoor zijn diverse online tools beschikbaar waarmee hierin handige inzichten krijgt. Aan de hand van dit onderzoek kunt u uw content op een dusdanige wijze inrichten dat deze SEO proof is.

Daarnaast kunt u om uw SEO te verbeteren backlinks creëren. Hierbij legt u links aan op andere internetsites die linken naar uw website. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Hierdoor krijgt uw website meer autoriteit en denkt de desbetreffende zoekmachine dat uw website belangrijk is. Hierdoor zal deze hoger in de zoekresultaten gepositioneerd worden. Een handige tip om uw SEO te verbeteren.

SEO uitbesteden

Het uitbesteden van SEO kan u een hoop tijd besparen. Het optimaliseren van uw website is een zeer tijdrovend proces. Niet alleen omdat het uit een aantal complexe onderdelen bestaat maar ook omdat het belangrijk is uw SEO strategie constant aan te passen. Algoritmes veranderen voortdurend en ook uw concurrentie zal niet stil zitten op. Door onze kennis en ervaring kunnen wij efficiënt voor u te werk gaan. Wilt u uw SEO uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent SEO.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →