LM Media - Uw partner voor online succes!

Restaurant website laten maken

Wilt u een website laten maken voor uw restaurant? Webdesign bureau LM Media is gespecialiseerd in het maken van succesvolle websites voor restaurants.

Professionele restaurant website laten maken

Heeft u een restaurant? Dan wilt u wellicht voor uw eetgelegenheid een website laten maken. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden websites. Wij maken een professioneel design die past bij uw wensen en de uitstraling van uw restaurant. Op deze wijze kunt u zich onderscheiden en opvallen bij uw gasten. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak. Door onze heldere werkwijze kunnen wij een professionele website voor uw restaurant realiseren.

Benieuwd wat wij voor uw restaurant kunnen betekenen?

→ Bekijk onze diensten

Restaurant website ontwikkelen door LM Media

  • Responsive webdesign: uw website is geschikt voor alle type (mobiele) apparaten
  • Full service internet bureau; expertise in op maat ontwikkeling en online promotie
  • Gebruiksvriendelijk CMS; altijd de mogelijkheid uw website zelf aan te passen
  • Gedreven; wij gaan altijd voor het beste resultaat

Een opmaat website voor uw restaurant

LM Media is een professioneel webdesign bureau die indien gewenst op maat een website voor uw restaurant kan realiseren. Wij begrijpen dat u vaak varieert in de gerechten op uw kaart. Daarom maken wij een website die u zelf eenvoudig aan kunt passen. Op deze manier is uw website altijd up-to-date. Ook zijn wij in staat een op maat webformulieren te ontwikkelen waarmee gasten eenvoudig een tafeltje in uw restaurant kunnen reserveren. Dit scheelt u een hoop telefoontjes en tijd. Zo kunt u zich richten op primaire werkzaamheden in uw restaurant.

Online marketing van uw restaurant website

Naast de ontwikkeling van een website voor uw restaurant is LM Media tevens gespecialiseerd in het promoten ervan. Op deze manier kunnen wij potentiƫle gasten naar uw website leiden. Door onze ervaring op het gebied van online marketing en website optimalisatie kunnen wij de kans op succes van uw restaurant website vergroten. Vanuit ons kantoor in Bergen NH bedienen wij heel Nederland. Of u nou een restaurant in Noord-Holland, Zeeland of Drenthe heeft. Bent u benieuwd wie u zijn voorgegaan in het laten maken van een restaurant website? Bekijk dan ons online portfolio.

Ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! LM Media is een professionele partner die in staat is een succesvolle website voor uw restaurant te maken.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →