LM Media - Uw partner voor online succes!

Responsive website laten maken

Door het laten maken van een responsive website is uw website goed toonbaar op alle apparaten. Responsive webdesign zorgt voor de beste weergave op zowel een laptop, smartphone of tablet.

Responsive website

Wanneer u een website heeft, dan wilt u toch dat uw website op alle schermformaten goed zichtbaar is? Responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website mee schaalt met het formaat van het beeldscherm. Hierdoor is uw website op zowel een computer, laptop, smartphone of tablet goed toonbaar. Dit maakt dat uw website beter en makkelijker te gebruiken is. Een responsive website is geen trend maar een must-have voor elke goede website.

Responsive webdesign wordt vaak door de war gehaald met adaptive webdesign. In ons blog artikel leggen we het verschil tussen responsive- en adaptive webdesign uit. Hieronder lichten de voordelen van een responsive website toe.

Responsive webdesign door LM Media

→ Bekijk de mogelijkheden

Voordelen van een responsive website

Het laten maken van een responsive website brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Geschikt voor alle (mobiele) apparaten
  • Goede gebruikservaring
  • Hogere ranking in Google
  • Betere conversie

Responsive webdesign

Webdesign bureau LM Media is gespecialiseerd in het maken responsive websites. Wij vinden het belangrijk dat in alle mogelijke scenario’s een website goed werkt. Wanneer bezoekers op een website komen die er niet goed uitziet of waar het lettertype niet goed van leesbaar is zullen ze de website verlaten. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Responsive webdesign zorgt ervoor dat een website goed wordt weergegeven op zowel grote als kleine schermen.

Responsive website laten maken

Het hebben van een responsive website is tegenwoordig een must-have. Google heeft al aangegeven dat mobiel vriendelijkheid een rol speelt in het algoritme van de zoekmachine. Een website die responsive is zal dus hoger in de zoekresultaten van Google worden weergegeven. Een responsive website zorgt dus niet alleen voor meer conversie op uw website maar ook dat uw website beter wordt gevonden.

Responsive website laten bouwen

Bent u overtuigd van de kracht van een responsive website en wilt u een responsive website laten bouwen? LM Media is u graag van dienst. Wij bouwen websites voor zowel particulieren, bedrijven als verenigingen. LM Media is een meedenkend partner die gaat voor het beste resultaat. Wij bouwen graag een goed werkende responsive website voor u.

Wilt u een responsive website laten maken? Dan maken wij graag kennis met u. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden rondom het laten maken van een responsive website te bespreken.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →