LM Media - Uw partner voor online succes!

Online strategie

Wij helpen u bij het ontwerpen van een succesvolle online strategie. LM Media is uw partner voor online succes.

Online marketing strategie

De online strategie is de basis van elke succesvolle e-commerce campagne. Wanneer een zorgvuldig uitgewerkte strategie ontbreekt zal een website of website nooit succesvol worden. Daarom is het van belang de strategie goed uit te denken. Het is de eerste stap naar een succesvolle en rendabele website of webshop.

Wij helpen u graag met het vormgeven en uitvoeren van een rendabele en succevolle online strategie. Door een goede samenwerking kunnen wij samen tot een succesvolle online marketing campagne komen. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van online marketing. Wij gaan niet voor de quick-wins maar voor een rendabele lange termijn strategie.

Online marketing plan

Wij vatten de strategie kort samen in een strategisch online marketing plan. Dit geeft ons houvast en u duidelijkheid over de te voeren campagne. In het strategische online marketing plan nemen wij de volgende onderdelen op:


Doelgroep

Wie is uw doelgroep en waar bevindt uw doelgroep zich online? Een goed gespecificeerde doelgroep zorgt ervoor dat het gewenste rendement kan worden behaald.

Concurrentie

Wie zij uw concurrenten en waar liggen hun sterke en zwakke punten? Door uw online concurrenten te analyseren kunnen wij de kansen in kaart brengen.

Positionering

Op welke wijze positioneert u zich ten opzichte van uw concurrenten? En hoe komt u over op uw doelgroep? Waar liggen hier de verbeterpunten?


USP's

Wat zijn uw unique sellling points? De mate waarin u zich onderscheid van uw concurrentie is een van de meest belangrijke factoren voor online succes.

Doelstellingen

Samen stellen we realistische maar ambitieuze doelstellingen op. Hierbij vinden wij de conversiedoelstellingen minimaal even belangrijk als het opgeleverde rendement.

Marketing mix

Een traditionele marketingmix is niet voldoende. Wij vertalen uw doelstellingen in een succesvolle online marketing mix. De samenhang tussen de in te zetten kanalen is erg belangrijk voor online succes.


Kanalen

Welke kanalen zijn relevant om in te zetten? Voorbeelden hiervan zijn o.a. SEO, SEA, E-mail marketing, social media en affiliate marketing. Wij zetten alleen die kanalen in waarvan wij zeker weten dat ze het gewenste resultaat opleveren.

Werkzaamheden

Welke werkzaamheden dienen te worden verricht om tot het gewenste resultaat te komen? Wij maken een duidelijk overzicht van de te verrichten werzaamheden zodat u precies weet waar wij mee bezig zijn.

Planning

Op basis van de uit te voeren werkzaamheden stellen we een planning op. Hierin leggen we globaal vast welke taken uitgevoerd dienen te worden en wanneer de deadlines zijn.

Succesvolle online marketing strategie

Een gedegen online marketing strategie is essentieel voor online succes. Wij helpen u graag uw website of website zo succesvol mogelijk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent een online strategie.

Meer weten over online marketing?