LM Media - Uw partner voor online succes!

Conversie optimalisatie

Haalt u het meeste rendement uit uw website of webshop? Door te testen en te analyseren kunt u uw website optimaliseren.

Conversie optimalisatie

Het verkrijgen van bezoekers op uw website of webshop is van essentieel belang. Echter is conversie optimalisatie (CRO) minimaal net zo belangrijk. Veel bedrijven en online marketeers onderschatten de kracht van het optimaliseren van een website. Conversie optimalisatie kan significant bijdragen aan het vergroten van de rendabiliteit van uw website of webshop.

In het kader van conversie optimalisatie kijken we naar uw huidige bezoekers. Wij analyseren het gedrag en vergelijken dit met het gewenste gedrag. Het verschil hiertussen is van belang om tot concrete verbeterpunten te komen. Het doel van conversie optimalisatie is het verhogen van het aantal transacties, oftewel de verhoging het conversiepercentage.

Testen, analyseren en implementeren

Conversie optimalisatie is een on-going proces. Het komt voornamelijk neer op het testen, analyseren, implementeren en opnieuw testen van uw pagina's. Hierbij kijken we naar nieuwe kansen voor uw website of webshop. Door voortdurend te testen en te analyseren kunnen serieuze resultaten worden behaald. Hierbij maken we graag gebruik van diverse conversie optimalisatie tools.

Heatmaps

Klik- en kijkgedrag van bezoekers geeft vaak interessante input om verbetermogelijkheden in kaart te brengen. Hierdoor krijgen we inzicht of belangrijke elementen van de pagina niet over het hoofd wordt gezien door bezoekers. Met deze informatie die afkomstig is uit heatmaps gaan we aan de slag om uw website te optimaliseren.

A/B testen

Naast heatmaps maken wij tevens gebruik van A/B testen. Hierbij maken wij twee versie van een pagina. Door te testen en te analyseren kunnen wij na gaan welke variant het beste resultaat oplevert. Ook A/B testen is een doorlopend proces en kan verbluffende resultaten met zich meebrengen.


Haalt u niet het gewenste resultaat of wilt u conversie optimalisatie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over online marketing?