LM Media - Uw partner voor online succes!

Mobiele website laten maken

Bent u opzoek naar een webdesign bureau die een mobiele website kan maken? LM Media is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele websites.

Mobiele website

Een mobiele website zorgt ervoor dat uw website op alle apparaten goed wordt weergegeven. Dit resulteert in de beste gebruikservaring op zowel een smartphone of tablet. De website past zich netjes aan het schermformaat van het mobiele apparaat. Hierdoor hoeven gebruikers niet meer in te zoomen om iets te kunnen lezen.

Wilt u een mobiele website laten maken door LM Media?

→ Bekijk de mogelijkheden

Belang van een mobiele website

Tegenwoordig is het hebben van een mobiele website erg belangrijk. Eigenlijk is het laten maken van een mobiele website een win-win situatie. Aan de ene kant hebben gebruikers van mobiele apparaten de beste gebruikservaring wat leidt tot een beter converterende website. Aan de andere kant worden websites die mobiel vriendelijk zijn hoger in de indexering van Google gepositioneerd. Zo kan een mobiele website bijdragen aan meer bezoekers én meer conversie op uw website.

De voordelen van een mobiele website

Het laten maken van een mobiele website kent een aantal voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voor u opgesomd.

  • Website geschikt voor mobiele apparaten
  • Betere gebruikservaring
  • Hogere indexering in Google
  • Meer conversie

Website voor smartphone en tablet

Zoals al eerder vermeld is een mobiele website geschikt voor een smartphone en een tablet. Handig om te weten is dat ongeveer de helft van de website bezoekers gebruik maakt van een smartphone of tablet. Wanneer uw website dus niet geoptimaliseerd is voor deze mobiele apparaten laat u dus kansen liggen. Zonde, althans dat vinden wij. Het is daarom aan te raden uw website geschikt te maken voor smartphones en tablets.

Mobiele website bouwen

Wanneer u reeds een website heeft die nog niet geschikt is voor smartphones en tablets kan LM Media een mobiele website voor u bouwen. Wij kunnen de layout en design van de bestaande website gebruiken voor een nieuwe mobiele website. U kunt er ook voor kiezen een nieuwe website te laten maken. Wat voor u de beste oplossing is hangt van een aantal factoren af, zoals het huidige design, de leeftijd van de website en de gebruikte technologie. Wij maken graag met u kennis om voor u een mobiele website te bouwen.

Wilt u ook dat uw website goed zichtbaar wordt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets? Neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden omtrent het laten maken van een mobiele website.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →