LM Media - Uw partner voor online succes!

Linkbuilding

Linkbuilding vergroot de autoriteit van uw website. Hierdoor verhoogt u uw posities in de zoekmachines.

Linkbuilding

Linkbuilding betekent letterlijk: ‘het opbouwen van links op andere websites’. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van uw SEO strategie. Door u te richten op het verkrijgen van (relevante) links naar uw website vergroot u de autoriteit van uw website. Hierdoor lijkt het voor zoekmachines of uw website belangrijk is waardoor u een hogere positie zult verkrijgen in de zoekresultaten. Dit zorgt voor bezoekers op uw website, want in de regel geldt: ‘hoe hoger uw positie hoe meer bezoekers’. Daarnaast heeft linkbuilding als voordeel dat bezoekers via links op andere website op uw website terecht komen.

Wilt u betere resultaten behalen door middel van linkbuilding?

→ Bekijk de mogelijkheden

Tips voor linkbuilding

Er zijn online diverse tools beschikbaar die claimen voor u links te kunnen plaatsen op diverse websites. Dit lijkt handig, gemakkelijk en snel, maar vergis u niet. Zoekmachines zijn vandaag de dag erg slim en zijn in staat te herkennen wanneer u aan het linken bent om te linken. Honderd links op een dag plaatsen heeft dus weinig nut. Het creëren van een natuurlijk linkprofiel is veel waardevoller.

Daarnaast is een waarde volle tip om u vooral te richten op relevante links. Enkel een link op een website zegt eigenlijk niet zo veel. Zorg er daarom voor dat uw link op een pagina staat die gaat over het onderwerp van uw website. Dit soort links zijn een stuk beter voor de linkbuilding van uw website.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding lijkt op het eerste gezicht erg makkelijk. Door de diverse tools die er beschikbaar zijn kunt u al links naar uw website verkrijgen. Zoals eerder gezegd leveren relevante en kwalitatieve links veel meer op. Deze dienen handmatig te worden geplaatst. Om uzelf tijd te besparen kunt u linkbuilding uitbesteden. Door onze kennis van zaken creëren wij een natuurlijk linkbeeld waardoor uw website meer autoriteit krijgt. Neem contact met ons op voor meer informatie over omtrent het uitbesteden van linkbuilding.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →