LM Media - Uw partner voor online succes!

Hotel website laten maken

Wilt u voor uw hotel een professionele website laten maken? LM Media is de aangewezen partner op het gebied van website ontwikkeling.

Website ontwikkeling voor hotels

LM Media is een full service webdesign bureau gespecialiseerd in website ontwikkeling voor hotels. Wij maken een website die past bij uw wensen en behoefte van. Op deze wijze kunt u online onderscheidend zijn en opvallen bij uw potentiƫle gasten.

Wij maken een op maat gemaakte website voor uw hotel die u eenvoudig zelf kunt aanpassen. Hierdoor zijn uw prijzen altijd up-to-date. Ook kunnen wij indien gewenst boekingsformulieren ontwikkelen waarmee uw gasten een overnachting online kunnen vastleggen. Daarnaast behoort een reviewsysteem tot de eventuele mogelijkheden van een hotel website.

Benieuwd wat wij voor uw hotel kunnen betekenen?

→ Bekijk onze diensten

Een professionele hotel website

Onze websites voldoen aan de meest recente internet standaarden. Uw professionele hotel website zal worden gemaakt door middel van de nieuwste technieken. Hierdoor is de website van uw hotel onder andere responsive. Dit maakt dat uw website optimaal worden weergegeven op kleine schermen zoals smartphones en tablets. Hierdoor heeft de website van uw hotel een optimale gebruikerservaring.

Hotel website maken door LM Media

  • Responsive webdesign: uw website goed toonbaar op mobiele apparaten
  • Zoekmachine specialisten: uw hotel is goed vindbaar in zoekmachines
  • Gebruiksvriendelijk CMS; uw website eenvoudig aan te passen en te beheren
  • Uiterst gedreven; wij gaan altijd voor het best mogelijke resultaat

Online marketing voor hotels

Naast website ontwikkeling is LM Media gespecialiseerd in online marketing. Door onze expertise op het gebied van usability, conversie optimalisatie en zoekmachine marketing kunnen wij de kans op succes van vergroten. Wij helpen de website van uw hotel beter vindbaar te maken voor uw gasten. Hierdoor kunnen wij meer potentiƫle gasten op uw website terecht laten komen waardoor het aantal boekingen in uw hotel zal stijgen.

In ons online portfolio vindt u een overzicht van de bedrijven die u zijn voorgegaan bij het maken van een website. Onze heldere werkwijze zorgt ervoor dat wij optimaal resultaat kunnen garanderen.

Voor meer informatie over website ontwikkeling voor hotels neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een website voor uw hotel.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →