LM Media - Uw partner voor online succes!

Horeca website laten maken

Heeft u een horeca zaak? LM Media is een gedreven webdesign bureau die uw horeca gelegenheid van een professionele website kan voorzien.

Website laten maken voor de horeca

LM Media is de aangewezen partner als het gaat om een website laten maken voor de horeca. Of het nu gaat om een restaurant, espressobar, lunchroom, café of eethuis. Wij zijn in staat voor elk type horeca een passende website te ontwikkelen. LM Media maakt websites die goed vindbaar zijn in zoekmachines en die optimaal werken op mobiele apparaten.

Benieuwd wat wij voor uw horeca-zaak kunnen betekenen?

→ Bekijk onze diensten

Bij de ontwikkeling van een website stellen wij uw wensen en behoefte centraal. Door onze heldere aanpak kunnen wij optimaal resultaat garanderen. Wij denken graag met u mee om tot een goede web oplossing te komen. Hierbij maken wij gebruik van de meest recente internet standaarden. De website van uw horeca gelegenheid zal hierdoor volledig responsive zijn. Hierdoor wordt uw website optimaal weergeven op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Waarom uw horeca website door LM Media laten maken?

  • Full service internetbureau; gespecialiseerd in alle online vakgebieden
  • Responsive webdesign: een op maat gemaakte website geschikt voor mobiele apparaten
  • CMS; een website die u zelf eenvoudig kunt aanpassen naar uw wensen
  • Online marketing specialisten; wij helpen uw website beter vindbaar te maken

Website ontwikkeling voor horeca

LM Media is een professioneel webdesign bureau. Wij hebben ruime expertise op het gebied van website ontwikkeling voor de horeca. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte website voor uw horecazaak realiseren. Denk hierbij aan een online reserveringsformulier waar uw gasten uw arrangementen kunnen reserveren. Of een gebruiksvriendelijk CMS waarin u uw kaart en specialiteiten eenvoudig up-to-date kunt houden.

In ons online portfolio kunt u zien welke bedrijven u voor zijn gegaan bij het laten ontwikkelen van een website. Naast het maken van websites zijn wij tevens gespecialiseerd in de promotie hiervan. Door middel van online marketing en website optimalisatie kunnen wij de kans op succes van uw horeca website vergroten.

Bent u benieuwd wat wij voor uw horecazaak kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. LM Media is de aangewezen partner als het gaat om het laten maken van een horeca website.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →