LM Media - Uw partner voor online succes!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is gericht op het optimaliseren van uw website voor zoekmachines om hoger in de zoekresultaten terecht te komen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is er op gericht om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Het is het optimaliseren van je website waardoor deze beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Door het toepassen van zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je website hoger in Google komt te staan.

Van alle internetgebruikers vindt ruim 80% dat zoekmachines de beste ondersteuning biedt in het vinden van een website. Google is bij lange na de meest gebruikte zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie richt zich daarom voornamelijk op Google. Wanneer u een website heeft, wilt u natuurlijk dat er (relevante) bezoekers op uw website komen. Om dit te kunnen realiseren is het van belang om hoog in zoekmachines te staan.

Hoger in de zoekresultaten van Google?

→ Meer over zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie proces

De grootste misvatting die vaak over zoekmachine optimalisatie wordt gemaakt is dat dit een eenmalige activiteit is. Niets is minder waar. Zoekmachine optimalisatie is wel degelijk een doorlopend proces. De manier waarop een zoekmachine een website indexeert is nog volop in beweging. Algoritmes worden voortdurend aangepast zodat Google relevante websites hoger kan tonen. Het is daarom van belang continu bezig te zijn met het optimaliseren van uw website. Daar komt nog eens bij dat ook uw concurrentie vaak niet stil zit. Indien gewenst kunt u het zoekmachine optimalisatie proces aan LM Media uitbesteden.


Resultaten zoekmachine optimalisatie

Website optimaliseren voor zoekmachines

Het optimaliseren van een website voor zoekmachines bestaat uit meerdere vakgebieden. Hierin kan er onderscheid worden gemaakt tussen on-page optimalisatie en off-page optimalisatie.

On-page zoekmachine optimalisatie

On-page zoekmachine optimalisatie gaat over het optimaliseren van de website zelf. Dit wordt ook wel interne optimalisatie genoemd. Het begint hierbij met de basis van de website: de broncode. Deze dient (bijna) foutloos te zijn. Een goede code is efficiƫnt geschreven en bevorderd daardoor de snelheid van uw website. Dit is een van de factoren die meetelt in de ranking. Ook de inhoud op de pagina is van groot belang voor zoekmachine optimalisatie. Unieke teksten en zoekwoorden spelen een belangrijke rol bij on-page zoekmachine optimalisatie.

Off-page zoekmachine optimalisatie

Off-page zoekmachine optimalisatie wordt ook wel externe optimalisatie genoemd. Hiermee bedoelen we ook wel linkbuilding. Linkbuilding een van de meest belangrijke maar tevens tijdrovende werkzaamheden met betrekking op zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Zoekmachine optimalisatie is een zeer tijdrovend proces. Tevens is er veel kennis vereist van het vakgebied om goede resultaten te boeken. Wij hebben door de jaren heen diverse methodes getest. Door onze ervaring zijn wij een goede partner aan wie u de zoekmachine optimalisatie van uw website kunt uitbesteden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft zoekmachine optimalisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw website hoger te laten scoren in Google door middel van zoekmachine optimalisatie.Neem contact met ons op

Webdesign

Wij maken gebruiksvriendelijke websites & webshops die goed vindbaar zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat deze goed worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer →

Online marketing

Wilt u online winnen van uw concurrentie? Met onze gedegen marketingachtergrond zijn wij in staat uw online marketing campagne vorm te geven en uit te voeren.

Lees meer →

App ontwikkeling

Wellicht heeft u een gaaf app idee en bent u op zoek naar een app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen stabiele en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties voor zowel Android als iOS.

Lees meer →