LM Media - Uw partner voor online succes!

Werkwijze website ontwikkeling

Om het beste resultaat te kunnen behalen gaan wij op een gestructureerde wijze te werk

Onze werkwijze

Bij het maken van een website hanteren wij een gestructureerde en resultaatgerichte werkwijze. Door een gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het ontwikkelingsproces kunnen wij een succesvolle samenwerking aangaan.

Fase 1: Inventarisatie
Tijdens de eerste fase maken wij graag kennis met u. Op basis van een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden van een website.
Fase 2: Conceptontwikkeling
Aan de hand van de informatie uit het inventarisatieproces en uw wensen en doelstellingen bepalen we samen een strategie.
Fase 3: Creatie
In dit creatieve proces gaan we aan de slag met de vormgeving van uw website. Wij maken een professioneel design die past bij uw huisstijl.
Fase 4: Realisatie
Wanneer het design van de website is goedgekeurd ontwikkelen we de technische functionaliteiten van de website. Indien gewenst implementeren we een CMS, zodat u uw website zelf kunt beheren. Volgens de meest recente web-standaarden ontwikkelen wij een gebruiksvriendelijke website.
Fase 5: Testen
Als de website bijna klaar is zullen we de website op een testomgeving plaatsen. Samen kunnen we de website testen. Waar nodig kunnen er aanpassingen worden gedaan voordat de website gelanceerd wordt.
Fase 6: Implementatie
Wanneer de website aan onze strenge eisen voldoet verhuizen wij de website naar uw domeinnaam. Vanaf dat moment is uw website zichtbaar voor uw doelgroep.
Neem direct contact met ons op