LM Media - Uw partner voor online succes!

Web analytics

Door web analytics verkrijgt u inzicht in het gedrag van de bezoekers van uw website of webshop. LM Media helpt u deze data te analyseren.

Website analytics

Web analytics is van essentieel belang om inzicht te verkrijgen in het gedrag van de bezoekers van uw website of webshop. Door een analyse van de gegevens kunnen wij antwoord geven op belangrijke vragen die in verband staan met het vergroten van uw online succes. Belangrijke vragen met betrekking tot de analyse van een website zijn:

  • Welke kanalen genereren het meeste omzet?
  • Waar komen bezoekers vandaan?
  • Op welke pagina‚Äôs komen mijn bezoekers binnen?
  • Waar haken bezoekers af?
  • Op welke zoekwoorden scoor ik het beste?

Door web analytics in te zetten kunnen wij de sterkes, zwaktes, kansen en bedreigingen van uw website of webshop in kaart brengen. Deze vertalen wij vervolgens naar concrete verbetermogelijkheden. Hiervoor zetten wij diverse tools in. De tools die wij hiervoor gebruiken zijn onder andere: Google Analyics, SEO MOZ, Majestic SEO en de Google Search Console (voorheen Webmaster Tools).

Wilt u meer inzicht verkrijgen in het gedrag van uw bezoekers? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag uw inzet van web analytics te verbeteren en de data te analyseren.

Meer weten over online marketing?